V dnešnej dobe je pre začínajúcich podnikateľov nevyhnutné, aby mali svoje registračné pokladnice a platobné terminály. Avšak, s toľkými možnosťami na trhu sa môže stať výber správnej registračnej pokladne pre vaše podnikanie problémom. Preto sme tu, aby sme poskytli odborné poradenstvo ohľadom výberu registračných pokladníc a pomohli vám nájsť férové ceny od autorizovaného predajcu. Čítajte ďalej a zistite ako vám môžeme pomôcť pri rozhodovaní!

Odborné poradenstvo

KA-COMP poskytne odborné poradenstvo, ktoré potrebujete pri výbere registračnej pokladnice alebo platobného terminálu. Pri rozhodovaní o správnej technológii sa môže zdať, že je to veľký problém a vyžaduje si to časť vášho dňa.

Hlavnou prioritou našej služby je ochota pomôcť a prispieť s našimi skúsenosťami vo vaše podnikanie. Často nás kontaktujú podnikatelia s otázkami ohľadom rôznych typov registrovaných pokladníc a my im radi poskytneme odpoveď.

Naše poradenstvo nie je len obmedzené na výber technológie pre vaše podnikanie. Sme tu aj preto, aby sme vám pomohli pochopiť funkcie a možnosti jednotlivých zariadení tak, aby ste boli schopní použiť ich plný potenciál.

Pri každom kontakte so zákazníkom kladieme dôraz na individualitu rozhovoru. Radi by sme vedeli viac o vašej firme ako aj o tom ako funguje váš biznis, čo vám umožní efektívnu pomoc pri rozhodnutí.

Nezáležiac od toho aké máte otázky ohľadom výberu registračnej pokladnice.

Telefonická podpora

Telefonická podpora je dôležitou súčasťou poskytovania kvalitných služieb. Pre začínajúcich podnikateľov môže byť problémom nevedieť, ako sa správne používajú registračné pokladnice alebo platobné terminály. V takých prípadoch môže pomôcť odborník na telefóne.

Naša spoločnosť ponúka telefonické poradenstvo pre všetkých zákazníkov, ktorí potrebujú pomoc pri výbere registračnej pokladnice alebo platobného terminálu. Naše poradenské služby sú dostupné 7 dní v týždni a naši odborníci sú ochotní odpovedať na vaše otázky a riešiť akékoľvek problémy, ktoré sa môžu objaviť.
 Nájdeme pre vás najlepší produkt pre vaše požiadavky a vyhovieme každodenným nárokom vášho biznisu.

Snažíme sa poskytnúť férové ceny aj pri telefonickom konzultovaní čo považujeme za ďalší benefit namiesto toho aby sme si účtovali nadmerné sumy za poskytnutie odbornej pomoci.

Servis

Servis je jednou z najdôležitejších častí akéhokoľvek produktu, vrátane registračných pokladníc. Bez kvalitného servisu sa môže stať, že vaša pokladnica nebude fungovať tak ako má a to by mohlo mať negatívny vplyv na vaše podnikanie.

Preto sme sa uistili, že naši technici sú dobre vyškolení a majú skúsenosti. Sme tu pre vás nielen počas nákupu novej registračnej pokladnice ale aj potom, keď ju budete používať.

Ak máte nejaké otázky ohľadne svojej nové pokladnice alebo si nie ste istý ako niečo funguje, stačí nám zavolať a radi vám poskytneme poradenstvo ohľadom jej použitia.

Navyše sme autorizovaný predajca ELIO - Bowa.  V prípade problémov so správnym fungovaním vášej registračnej pokladni ORP nás kontaktujte a my sa postaráme o jeho opravu.

Pri nasledujúcej údržbe vašej pokladnice si môžete byť istý férovými cenami za služby. Neexistujú žiadne skryté poplatky ani nepotrebné dodatočné poplatky.

Sme ochotní pomôcť každému zákazníkovi.

Komentáre (0)

Momentálne žiadne komentáre